Payments

Betaalmogelijkheden

U kunt in onze webwinkels de onderstaande betaalmogelijkheden gebruiken:

1. iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwt, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat gebruik maakt van uw vertrouwde internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij een van de deelnemende banken, dan kunt u direct met iDEAL betalen. De deelnemende banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers

U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank. U betaalt zoals u eigenlijk al gewend bent. 

2. Credit Card
Wie accepteren de creditcards van Visa, MasterCard en American Express.

3. Bitcoin

 

4. Bancontact

5. Belfius Direct Net

6. KBS/CBC Payment Button

7. Mister Cash

 

8. VVV  Cadeaucard

 

9. PayPal

Afhankelijk van de door u bestelde artikelen of land de factuur adres kan en zal het voorkomen dat niet alle betaalopties worden aangeboden tijdens het bestelproces. De betaalopties die wél mogelijk zijn voor uw bestelling worden direct (of na wijziging adres) getoond. Betaalopties die niet worden getoond zijn vanzelfsprekend niet mogelijk. 

 

Veilig betalen

De betaalopties 1 t/m 8 worden beveiligd door het betaalsysteem van Mollie (www.mollie.com) optie 9 (PayPal) wordt direct via PayPal afgehandeld. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen. Bestellen en betalen bij ons doe je met een gerust hart.

10. Vooraf betalen d.m.v. een overboeking

U kunt vanuit binnen- en buitenland uw bestelling vooraf overmaken op onze bankrekening d.m.v. een overboeking. Bij het afronden van uw bestelling kiest u de betaalmethode 'Overboeking'. Na het bevestigen van uw bestelling ontvangt u automatisch per mail alle gegevens die u nodig heeft voor de overboeking. Na ontvangst van uw betaling verzenden wij uw bestelling zo spoedig mogelijk.
Een overboeking dient binnen 5 werkdagen betaald te worden. Wanneer wij na 5 werkdagen geen betaling hebben ontvangen, wordt de bestelling geannuleerd en voegen wij de artikelen weer aan onze voorraad toe.

11. Achteraf betalen (tot € 100,-)


Ook kunt u, indien u in het bezit bent van een Duitse, Nederlandse of Belgische bankrekening, veilig 50% achteraf betalen. Bij het afronden van uw bestelling kiest u de betaalmethode 'Overboeking'. Na het bevestigen van uw bestelling ontvangt u automatisch per mail alle gegevens die u nodig heeft voor de overboeking. Na ontvangst van uw betaling (50% van de order waarde) verzenden wij uw bestelling zo spoedig mogelijk.
Een overboeking dient binnen 5 werkdagen betaald te worden. Wanneer wij na 5 werkdagen geen betaling hebben ontvangen, wordt de bestelling geannuleerd en voegen wij de artikelen weer aan onze voorraad toe.

 
12. Betalen bij ophalen

Wanneer u de bestelling komt ophalen in Den Helder kunt u pinnen (Meastro, VISA, AMEX, MasterCard) of met VVV cadeaubonnen of gewoon contant betalen.